Een supertof wielermerk

Passie én koers. 2 woorden die Studio Grinta ook wel lekker in het oor liggen. Çois Cycling is geen verhaal van het laatste jaar. De geschiedenis van Çois gaat véél verder terug, namelijk 3 generaties. We hebben het over François Cools, geboren in 1918. Belgisch kampioen bij de junioren en mocht zelfs deelnemen aan de Olympische spelen in Berlijn (1936). Daar stopte het niet, François mocht 3 jaar achter elkaar het Nationale truitje van de Belgen aan trekken in het velodrome. Jaren lang was hij een verdienstelijke zesdaagse renner en ploegleider van Poeders Dokter Mann waar zelfs Herman van Springel in mee reed. En begin maar niet over zijn palmares. 

Ik hoor je denken... François is niet 100 geworden toch? Nee, helaas niet. Maar kleinzoon Tom was én is ontzettend trots op zijn opa (en wielervader Milo) en besloot zijn opa te eren met een kledingmerk.

 

Koop je shirtjes rap bij Cois Cycling

CoisCycling_04
CoisCycling_01
CoureurLocal
Ifyoubrake_mockup_3
shirt_mockup2
CoisCycling_02
CoisCycling_03
COIS_Businesscard
bicycling_black
cyclingbe_black
COIS_black
demuur
LSRF
illmagistrale

Fietsillustraties met oog voor detail, liefde en historisch besef. Van casual fiets kleding tot een tof kader aan je muur, als er maar gevoel en een snufje liefde in zit. Studio GRINTA, een ontwerpbureau van Robin Bierens (Vlijmen, Nederland).

© 2023  Studio Grinta