WAAR KOERS ALS KUNST VERHEVEN WORDT.

character-2-1

Studio Grinta. De naam komt uit het wielergekke land Italie. En misschien heb je het wel eens gehoord op de Belg, uitgesproken door Michel of José. Een renner met grinta wordt gekenmerkt door hardnekkigheid, verbetenheid maar ook door passie en overtuiging. Ideaal om te koppelen aan mijn liefde voor de koers én design. Twee culturen die elkaar uitstekend liggen.

Meer weten?

Koersen is een beetje sterven. Klinkt heftig maar... of het nu tijdens een beklimming van een col is of al stervende in de winderige polder. Het staat symbool voor het leven. Daarom Studio GRINTA, uit liefde voor de koers en de romantiek er omheen. Fietsillustraties voor de échte liefhebber. Of het nu gaat om heroïsche coureurs uit het verleden als 'de das' Hinault, ' de kanibaal' Merckx, ' de zigeuner' Vlaeminck, ' de piraat' Pantani of recente coureurs als Wout van Aert, Mathieu van der Poel of Julian Alaphilippe. Ze worden allen op hun eigen unieke wijze geportretteerd. Mooi voor in je klusschuur, mancave, kantoor of de woonkamer.

bicycling_black
cyclingbe_black
COIS_black
demuur
LSRF
illmagistrale

Fietsillustraties met oog voor detail, liefde en historisch besef. Van casual fiets kleding tot een tof kader aan je muur, als er maar gevoel en een snufje liefde in zit. Studio GRINTA, een ontwerpbureau van Robin Bierens (Vlijmen, Nederland).

© 2022  Studio Grinta