Desk
bike
Robin

Studio Grinta

Ja, je hebt het vast eens gehoord op een zwoele zomerse zondagmiddag, terwijl je lekker in je zetel de Tour de France aan het kijken bent op de Belg. Iedere liefhebber kijkt op de Belg. Onze Vlaamse vrienden weten hoe ze bij uitstek een oersaaie etappe toch nog enige glans weten te geven. Kudo’s naar Michel en José. 

Dus, Grinta. Een Italiaanse term, waar ik mij goed bij kan vinden (zie ook de Italiaanse fiets). Het gaat over hardnekkigheid en verbetenheid, maar niettemin over passie en overtuiging. Ideaal om te koppelen aan mijn liefde voor de koers én design. Twee werelden die elkaar uitstekend liggen. Schoonheid kun je vinden in de gesoigneerde benen van de Bom van Baalen en in een toffe wielerposter in jouw keke interieur of misschien shined deze wel op kantoor.

Maar goed, genoeg geklapt over Grinta en onze favorieten Flandriens. 

Laten we het hebben over wat ik voor jou kan betekenen. Het maakt mij niet uit of je een particulier, zzp-er, start-up, klein of ontzettend groot bedrijf bent. Ik wil het goede gevoel neerzetten middels illustries die verhalen vertellen en uitstralen. .

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vergeet dan vooral niet om contact op te nemen. 

bicycling_black
cyclingbe_black
COIS_black
litp
LSRF
illmagistrale

Fietsillustraties met oog voor detail, liefde en historisch besef. Van casual fiets kleding tot een tof kader aan je muur, als er maar gevoel en een snufje liefde in zit. Studio GRINTA, een ontwerpbureau van Robin Bierens (Vlijmen, Nederland).

© 2021  Studio Grinta