OVER
STUDIO
GRINTA

Ja, je hebt het vast eens gehoord op een zwoele zomerse zondagmiddag, terwijl je lekker in je zetel de Tour de France aan het kijken bent op de Belg. Iedere liefhebber kijkt op de Belg. Onze Vlaamse vrienden weten hoe ze bij uitstek een oersaaie etappe toch nog enige glans weten te geven. Kudo’s naar Michel en José. 

Dus, Grinta. Een Italiaanse term, waar ik mij goed bij kan vinden. Het gaat over hardnekkigheid en verbetenheid, maar niettemin over passie en overtuiging. Ideaal om te koppelen aan mijn liefde voor de koers én design. Twee werelden die elkaar uitstekend liggen. Schoonheid kun je vinden in de gesoigneerde benen van de Bom van Baalen en in een toffe wielerposter in jouw keke interieur of misschien shined deze wel op kantoor.

Maar goed, genoeg geklapt over Grinta en onze favorieten Flandriens. 

Laten we het hebben over wat ik voor jou kan betekenen. Het maakt mij niet uit of je een start-up, klein of ontzettend groot bedrijf bent. Ik geniet van de interactie, het spelen en er achterkomen wat de juiste oplossing is voor jouw merk. Een goede basis met een goede theorie is waar ik naar streef. Alles met passie, overtuiging en onderbouwing.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vergeet dan vooral niet om contact op te nemen✌️

handtekening

GRINTA, EEN RENNER DIE ZOWEL FYSIEK ALS MENTAAL IJZERSTERK IS. MAAKT INDRUK DOOR ZIJN ENTHOUSIASME, PASSIE EN OVERTUIGING.

Studio GRINTA is een ontwerpbureau van Robin Bierens